Kalatoitude retseptid

Vürtsikrevetid 

Toidutare, 10. märts 2005, 00:42
Vürtsikas koorene krevetikaste spagettidele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
125 g suuremad kooritud krevetid
0.25 tk punane tšillikaun
25 g Porrulauk
50 g 10% rõõsk koor
sool
hakitud värske till
1 cl valge kuiv vein
50 g neutraalse maitsega sulatatud juust
veidi õli

Valmistamine
Kuumuta õli pannil, lisa hakitud tšillikaun ja hakitud porru ning küpseta klaasjaks. Lisa kooritud krevetid, küpseta veidi ja lisa rõõsk koor ning sulatatud juust. Lase keema tõusta ja sega kaste ühtlaseks. Lisa valge vein ning kuumuta keemiseni. Tõsta pann tulelt, maitsesta vajadusel soolaga ja puista üle hakitud tilliga. Serveeri näiteks keedetud värviliste spagettide või muu värvilise pastaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee