Mehhiko köök

Hakklihatortiljad 

Toidutare, 9. märts 2005, 23:17
Hakkliha-aedviljatäidis tortiljadele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g veisehakkliha
0.25 purki kooritud konservtomatid
50 g külmutatud herne-maisi-paprikasegu
0.25 tk Punane sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.25 sl õli
0.25 tk tšillikaun
sool
Must pipar
suhkur
Koriander
75 g Tortilla
maitsestamata jogurt

Valmistamine
Koori sibul ja küüslauk ning haki peeneks. Kuumuta need pannil õlis klaasjaks. Haki tšillikaun, lisa koos hakklihaga pannile. Prae, kuni hakkliha on peaaegu küps. Sega hulka purustatud tomatid ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa näputäis suhkrut. Keeda hakklihasegu pannil mõne minuti jooksul. Seejärel lisa herne-maisi-paprikasegu ja aja veel korraks keema. Kaunista koriandriga. Täida soojendatud tortiljadest keeratud torbikud hakklihaseguga. Serveeri maitsestamata jogurtiga.