Linnuliha retseptid

Kanakoivavorm 

Toidutare, 9. märts 2005, 20:19
Kanakoivahautis valmib ahjus kiiresti ja seda on kerge valmistada.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk broilerikoib
1 dl jasmiinriis
2 dl kanapuljong
0.25 tk Küüslauk
0.25 tk sidruni mahl
6.25 g Piiniaseemned
12.5 g riivjuust (parmesan) v. muu kõva juust
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika broilerikoivad liigese kohalt kaheks tükiks ja maitsesta. Koori küüslauguküüned. Võta ahjuvorm ja kalla riis sisse. Lisa kuum kanapuljong ning küüslauguküüned. Lao kanakoivatükid vormi, nahapool ülespoole. Küpseta 250°C juures ahjus umbes 30 minutit. Vajadusel lisa vett. Riputa vormiroa pinnale piiniaseemned ja riivjuust ning küpseta veel 5 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee