Mehhiko köök

Chili con carne tumeda šokolaadiga 

Toidutare, 2. märts 2005, 00:41
Chili con carne on toitev lihahautis, millele annab põneva maitsenüansi ja värvi šokolaad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g hakkliha
1 tk Sibul
1 tk roheline paprika
1 purk purustatud tomatid
1 küüs Küüslauk
25 g šokolaad (Bitter)
0.5 tl Cayenne'i pipar
1 tl sool
0.5 tl Must pipar
1 purk valged oad tomatikastmes

Valmistamine
Kuumuta pann ja prae sellel hakkliha. Kui hakkliha on pruunistunud, lisa hakitud sibul. Prae mõni minut ja lisa hakitud paprika, tomatid ning hakitud küüslauguküüs. Kuumuta 5 minutit ja lisa šokolaad, taco maitseainesegu, cayenne´i pipar, sool ja must pipar. Lõpuks sega juurde oakonserv. Hauta 15 minutit ning serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee