Lõunasöögi retseptid

Spinatipüreesupp kodujuustuga 

Toidutare, 31. oktoober 2008, 08:58
Spinatipüreesupp kodujuustuga Jaan Heinmaa
Suvisel ajal valmista seda suppi värskest spinatist, talvel ja kevadel saad kasutada külmutatud spinatit. Serveeri kodujuustuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
3 sl õli
5 sl jahu
1 l piim
200 g Spinat (külmutatud)
1.5 tl Valge pipar
1.5 tl sool
suhkur

Valmistamine
Kuumuta õli potipõhjas. Sega hulka jahu, nii et see ei jääks tükki. Ära pruunista. Vala juurde piim ja kuumuta pidevalt põhjast segades kuni keemiseni. Lisa tükeldatud värske või külmutatud spinat ja lase haududa tasasel kuumusel 8 minutit. Sega aeg-ajalt. Serveeri kodujuustuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee