Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
2 tk suurem sibul
2 sl õli
200 g looma- või sealiha
150 g suitsuvorst
100 g kanaliha
1 l vesi
2 tk lihapuljongikuubik
1 purk purustatud tomatid
1.5 sl nisujahu
8 tk must oliiv
3 tk hapu või marineeritud kurk
1 dl kurgimarinaad
1 leht Loorber
5 tera Must pipar
Aedtill
0.5 tl Tüümian
3 küünt Küüslauk
sool
jahvatatud must pipar
1 sl (marineeritud kapparid)
1 dl (marineeritud seened)
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
Valmistamine
Haki sibulad ja kuumuta paksupõhjalises potis õlis. Lisa tükeldatud lihad ja vorst. Kuumuta 10 minutit segades, siis lisa keev vesi, puljongikuubikud, loorberileht ja pipraterad. Hauta kaane all 15-20 minutit. Sega purustatud tomatid jahuga ja kuumuta eraldi väikeses kastrulis paar minutit. Lisa supile koos tükeldatud kurgi ja ülejäänud ainetega. Hauta veel 5 minutit, siis tõsta pliidilt, kata kaanega ja lase 5 minutit maitsestuda. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale. Serveeri koos hapukoore ja sidruniviiluga.
Kommentaarid (0)