Ananassi ja kirsi tagurpidipirukas
Kogus: kümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
150 g Või
2 dl suhkur
2 tk muna
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
2.25 dl jahu
TÄIDIS
1 dl fariinsuhkur
8 rõngast kompotiananass
1 dl kompotikirsid
50 g või
Valmistamine
Kurna puuviljad. Sulata või ja fariinsuhkur ning kalla segu sileda põhjaga 24 cm läbimõõduga koogivormi. Pane ananassirõngad ja kirsid vormi põhjale. Vahusta või ja suhkur, lisa munad. Lisa omavahel segatud jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur ning kalla tainas vormi. Küpseta ahjus 175°C juures 40 minutit. Kummuta pirukas soojalt taldrikule.
Kommentaarid (0)