Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
PÕHI
200 g Või
3 dl Jahu
1 tk Muna
1 dl Suhkur
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
350 g Rabarber
2 tl Kaneel (jahvatatud)
1 spl Suhkur
KATE
2 tk Muna
3 dl Hapukoor
1 dl Suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
Valmistamine
Taina valmistamiseks vahusta toasoe või suhkruga heledaks kreemiks. Lisa muna ja vahusta veel. Lisa nüüd jahuga segatud küpsetuspulber ja sega tainas hästi läbi. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 28-cm läbimõõduga koogivormi.Tükelda rabarberid, sega need suhkru ja kaneeliga ja kata tainas rabarberiseguga.Katte valmistamiseks sega toiduianed omavahel ning vala koogile. Küpseta 200-kraadises ahjus 40 minutit. Kontrolli selle küpsust puutiku abil. Lase jahtuda ja lõika kook lahti.
Kommentaarid (0)