Lambaliha retseptid

Lambalihast kebab 

Toidutare, 4. juuni 2008, 10:24
Foto: Ajakirjade Kirjastus
Vardas küpsetatud lamba hakklihast rullid.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g lamba hakkliha (võib ka lamba-veise seguhakkliha)
2 tk Sibul
1 tk muna
2 sl hakitud petersell
2 tl kartulijahu
sool
Must pipar
toiduõli

Valmistamine
Sega omavahel hakkliha, hakitud sibulad ja petersell ning muna. Kui hakkmass tundub vedel, lisa ka kartulijahu. Maitsesta soola ja pipraga. Vormi puidust varraste ümber sõrmejämedused rullid, tõsta tunniks külmikusse. Enne küpsetamist määri pealt kergelt õliga. Pruunista pannil mõlemalt poolt ning pane seejärel ahju 175°C juurde 15 minutiks järelküpsema. Serveeri eraldi suupistena või pitaleiva ja värske köögiviljasalatiga. Iga sööja kohta arvestada 2 varrast, üks varras 60-70 g.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee