Lõunasöögi retseptid

Seentega täidetud hakk-kotlet 

Harri Ilves, 27. juuli 2008, 20:21
Seentega täidetud hakk-kotletFoto: Jaan Heinmaa
Hakk-kotletid metsaseente või šampinjonidega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g kodune hakkliha (sea ja veise seguhakkliha)
1 sl toiduõli
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 tk muna
150 g metsaseened või šampinjonid
sool
Must pipar

Valmistamine
Kuumuta kastrulis õli ning pruunista selles hakitud sibulad, purustatud küüslauk ja tükeldatud seened. Jahuta ja sega hakklihaga, maitsesta soola-pipraga. Vormi saadud segust kotletid ning prae pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveeri värske salati ja meelepärase kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee