Panniroog põdraliha ja seentegaFoto: Jaan Heinmaa
28. oktoober 2008, 09:17
Panniroog põdraliha ja seentega
Panniroog põdraliha ja seentega.
Kogus: neljale
Koostisosad
400 g kondita põdraliha
3 sl või
2 dl tume õlu
1 tl sool
2 tl Must pipar
2 dl koor
200 g seened
1 tk hakitud sibul
Valmistamine
Lõika liha õhukesteks viiludeks, pruunista kuumal pannil võis ning maitsesta soola-pipraga. Kuumuta potis õlu, lisa liha ja hauta madalal kuumusel pehmeks. Pruunista pannil sibul ja seened, kalla juurde koor. Kuumuta peaaegu keemiseni ja pane juurde liha. Kui poti sisu tundub väga vedel, kasuta kastmepaksendajat. Maitsesta vajadusel veel soola-pipraga. Serveeri riisi, kartulipudru või ahjukartulite ja pohlasalatiga.
Kommentaarid (0)