Ulukiliha retseptid

Põdrapraad 

Toidutare, 9. veebruar 2009, 14:45
Põdrapraad Jaan Heinmaa

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg kondita praetükk põdra tagaosast (parim on tagaosa sisetükk)
MARINAAD
3 dl vesi
1 dl sidrunimahl
2 sl õli
0.5 dl Petersell
1 vars Varsseller
3 küünt Küüslauk
Basiilik (värske)
Tüümian
Muskaatpähkel (jahvatatud)
4 tera Vürts
3 dl punane vein

Valmistamine
Sega hakitud köögiviljad ja maitseained veini, sidrunimahla ning veega. Vala marinaad lihale ja vaata, et see oleks tervenisti kaetud. Lase külmas paar päeva seista, seejärel küpseta ahjus 190°C juures 1,5 tundi. Hea on küpsetada praekotis, nii jääb liha mahlasem. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee