Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 kg kondita praetükk põdra tagaosast (parim on tagaosa sisetükk)
MARINAAD
3 dl vesi
1 dl sidrunimahl
2 sl õli
0.5 dl Petersell
1 vars Varsseller
3 küünt Küüslauk
Basiilik (värske)
Tüümian
Muskaatpähkel (jahvatatud)
4 tera Vürts
3 dl punane vein
Valmistamine
Sega hakitud köögiviljad ja maitseained veini, sidrunimahla ning veega. Vala marinaad lihale ja vaata, et see oleks tervenisti kaetud. Lase külmas paar päeva seista, seejärel küpseta ahjus 190°C juures 1,5 tundi. Hea on küpsetada praekotis, nii jääb liha mahlasem. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
Kommentaarid (0)