Ulukiliha retseptid

Metssea sisefilee pohlakastmes 

Toidutare, 6. oktoober 2008, 08:55
Metssea sisefilee pohlakastmesFoto: Jaan Heinmaa
Praetud metssea sisefilee pohlakastmes.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk (ca 400g) metssea sisefilee
150 g toorsuitsupeekon
1 tl küüslaugupipar
1 tl sool
2 sl või
KASTE
2 tl suhkur
1 sl tärklis
3 dl lihapuljong
200 g Pohlad

Valmistamine
Lõika sisefilee 3-4 cm paksusteks ratasteks. Mulju lihatükke kergelt näppude vahel, keera peekonisse ja kinnita tikuga ning prae pannil küpseks. Serveeri koos kastmega. Selle valmistamiseks keeda marjad, kurna ja hõõru läbi sõela. Lisa puljong ja suhkur, lase uuesti keema tõusta. Lisa külma veega segatud tärklis ning kuumuta segades keemiseni.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee