Metssea sisefilee pohlakastmes
, 6. oktoober 2008 08:55
Metssea sisefilee pohlakastmesFoto: Jaan Heinmaa
Praetud metssea sisefilee pohlakastmes.
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk (ca 400g) metssea sisefilee
150 g toorsuitsupeekon
1 tl küüslaugupipar
1 tl sool
2 sl või
KASTE
2 tl suhkur
1 sl tärklis
3 dl lihapuljong
200 g Pohlad
1 tk (ca 400g) metssea sisefilee
150 g toorsuitsupeekon
1 tl küüslaugupipar
1 tl sool
2 sl või

KASTE
2 tl suhkur
1 sl tärklis
3 dl lihapuljong
200 g Pohlad
Valmistamine
Lõika sisefilee 3-4 cm paksusteks ratasteks. Mulju lihatükke kergelt näppude vahel, keera peekonisse ja kinnita tikuga ning prae pannil küpseks. Serveeri koos kastmega. Selle valmistamiseks keeda marjad, kurna ja hõõru läbi sõela. Lisa puljong ja suhkur, lase uuesti keema tõusta. Lisa külma veega segatud tärklis ning kuumuta segades keemiseni.