Ulukiliha retseptid

Šašlõkk metssealihast 

Toidutare, 27. november 2008, 13:32
Šašlõkk metssealihast Jaan Heinmaa
Šašlõkk metssealihast.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg metssea sise- või välisfilee
MARINAAD
2 dl veiniäädikas või sidrunimahl
3 sl õli
3 küünt Küüslauk
3 tk Kadakamarjad
1 tk hakitud sellerivars
1 tk sektoriteks lõigatud apelsin
4 sl hakitud petersell või koriander
2 tl Must pipar
1 sl sool
2 dl punane vein

Valmistamine
Lõika liha 3 x 3 cm suurusteks kuubikuteks. Tükelda küüslauk ja seller, sega apelsinisektorite, maitseainete, õli, veini ja äädikaga. Vala lihale ning jälgi, et see oleks marinaadiga kaetud. Lase 1-2 ööpäeva seista, küpseta vardasse aetult grillil.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee