Ulukiliha retseptid

Panniroog metssea, peekoni ja seentega 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 12:06
Panniroog metssea, peekoni ja seentega 
Panniroog metssea, peekoni ja seentega.

Kogus: ühele

Koostisosad
125 g kondita metssealiha
25 g suitsupeekon
0.25 tk Porgand
0.25 tk Varsseller
0.25 tk hapukurk
25 g seened
0.25 tk Sibul
0.25 tl sool
0.25 tl Cayenne'i pipar

Valmistamine
Lõika liha viiludeks ja vasarda. Maitsesta soola ja pipraga ning pane pannile küpsema. Teisel pannil pruunista tükeldatud peekon, sibul, porgand, seened ja seller, lisa need koos tükeldatud hapukurgiga peaaegu valmis lihale ning küpseta kõike koos veel mõned minutid. Serveeri kartulipudru, keedu- või ahjukartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee