Panniroog metssea, peekoni ja seentega
16. jaanuar 2008, 12:06
Panniroog metssea, peekoni ja seentega
Panniroog metssea, peekoni ja seentega.
Kogus: ühele
Koostisosad
125 g kondita metssealiha
25 g suitsupeekon
0.25 tk Porgand
0.25 tk Varsseller
0.25 tk hapukurk
25 g seened
0.25 tk Sibul
0.25 tl sool
0.25 tl Cayenne'i pipar
Valmistamine
Lõika liha viiludeks ja vasarda. Maitsesta soola ja pipraga ning pane pannile küpsema. Teisel pannil pruunista tükeldatud peekon, sibul, porgand, seened ja seller, lisa need koos tükeldatud hapukurgiga peaaegu valmis lihale ning küpseta kõike koos veel mõned minutid. Serveeri kartulipudru, keedu- või ahjukartulitega.
Kommentaarid (0)