Lambaliha retseptid

Ahjupraad lambakarreest 

Toidutare, 16. aprill 2008, 11:18
Ahjupraad lambakarreest.

Kogus: kuuele

Koostisosad
1 tk lambakarree
1 dl punane vein
1 tk tükeldatud apelsin
2 küünt purustatud küüslauk
2 sl värske koriander
1 sl õli
1 tl sool
2 tl Donner &#034W&#034 maitseaine

Valmistamine
Vajadusel eemalda lihalt üleliigne kelme ning puhasta väljaulatuvad kondiotsad. Sega kokku maitsesegu ja määri lihale. Pane liha kilekotti või kaanega kaussi, tõsta ööpäevaks külma. Eemalda üleliigne maitsesegu ning pruunista liha pannil, seejärel küpseta ahjus 175°C juures 15-30 minutit (vastavalt soovitud küpsusastmele). Lõika liha enne serveerimist viiludeks, paku koos ahjukartulite ja köögiviljadega. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee