Kalatoitude retseptid

Prantsuse kalasupp II 

Toidutare, 27. november 2008, 07:57
Prantsuse kalasupp II 
Kõige maitsvam tuleb supp forelli- või lõhefileest, aga võib kasutada ka teisi kalu. Oliivid lisavad värvi ja maitset, kuid supi võib soovi korral teha ka nendeta.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
valmimisaeg 25 minutit

Koostisosad
500 g lõhe (või mõne muu kala) filee
3 tk kartul
2 tk Porgand
3 tk Kalapuljongikuubik
1.5 l vesi
2 tk Tomat
12 tk must oliiv
purustatud must pipar
Aedtill

Valmistamine
Lahusta puljongikuubikud keevas vees. Tükelda porgandid ja kartulid, pane puljongisse ning keeda 15 minutit. Lisa tükeldatud kalafilee ja kuubikuteks lõigatud tomatid. Keeda veel 5 minutit. Kõige lõpuks lisa oliivid. Puista peale hakitud tilli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee