Linnuliha retseptid

Nuudli-kanasupp 

Toidutare, 23. november 2008, 21:27
Nuudli-kanasuppFoto: Jaan Heinmaa
Kiirelt ja kergelt saad valmistada kogu perele suurepärase kanasupi. Soovi korral võid puljongis keedetud kanakoivad pannil pruunistada ja serveerida supi kõrvale.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk kanakoib
1 l vesi
1 tk suur porgand
1 tk punane paprika
1 tk Sibul
2 tk hapukurk
1 dl nuudlid
till või petersell
Vegeta maitsesegu või sool

Valmistamine
Pane kanakoivad veega keema. Samal ajal riivi pannile porgand ja haki sibul, hauta õlis madalal kuumusel 5-6 minutit. Lisa tükeldatud paprika ja hauta veel mõni minut. Kui kanakoivad on pehmed, võta need puljongist välja, eemalda liha luudelt ja lõika väikesteks tükkideks. Lisa puljongisse nuudlid, mõne minuti pärast ka hautatud köögiviljad ja kanatükid. Lase keema, lisa tükeldatud hapukurgid ning maitsesta Vegetaga (või soolaga). Puista üle hakitud tilli või peterselliga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee