Lõunasöögi retseptid

Kiirelt valmiv frikadellisupp 

Toidutare, 24. märts 2011, 07:02
Frikadellisupp II 
Frikadellisupp valmib poole tunniga, kui puljong on varem juba valmis või on seda sügavkülmast võtta.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 l Liha- või köögiviljapuljong
2 tk Porgand
3 tk kartul
1 tk Porrulauk
till või petersell
200 g Hakkliha
3 tl Riivsai
sool
Must pipar
1 tk muna
SERVEERIMISEKS
Aedtill
Must leib

Valmistamine
Tükelda porgandid ja porru, kuumuta kergelt õlis. Lase potis lihapuljong keema, lisa kartuliviilud (või -kuubikud), pannilt porgandid ja porru. Jäta kaane alla 10 minutiks tasasele tulele podisema. Samal ajal valmista frikadellimass. Selleks sega kausis hakkliha riivsaia ja munaga, maitsesta soola ja pipraga. Vormi väikesed pallikesed ning keeda eraldi potis keevas vees need valmis (frikadellid tõusevad pinnale). Tõsta frikadellid supi hulka ja keeda vajadusel veel või kuni köögiviljad on pehmed. Raputa peale tilli ja serveeri koos musta leivakääruga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee