Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g hapukapsas
400 g viiner
1.5 l Lihapuljong
1 tk Sibul
3 tk kartul
2 tk Porgand
4 tk marineeritud peet
3 sl tomatipüree
1 lehte Loorber
5 tera Vürts
2 tl suhkur
1 tl Tüümian
õli
2 tl sool
Valmistamine
Riivi peedid ja porgandid. Vala õli paksupõhjalisse potti ning kuumuta hakitud sibul. Lisa vesi, peedid, hapukapsas ja porgandid. Seejärel lisa puljongikuubikud ning kõik maitseained peale tüümiani ja hauta 10 minutit. Lisa tükeldatud kartulid ja hauta veel 15 minutit. Tükelda viinerid ning tõsta potti. Maitsesta supp tüümianiga, lase veel korraks keema ja serveeri hapukoorega.
Kommentaarid (0)