Lõunasöögi retseptid

Kõrvitsasupp 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 14:43
Kõrvitsasupp 
Mahedamaitselisele supile lisab vürtsi cayenne´i pipar ja pikantsust parmesani juust.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 kg Kõrvits
2 sl või
1 tk suur sibul
2 tk Porgand
1 tk Rullkõrvits
1 tk kollane paprika
5 dl hakitud tomatid (või purustatud tomatid)
6 dl köögiviljapuljong
2.5 dl spiraalmakaronid
0.5 tl Rosmariin
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
sool
Must pipar
Cayenne'i pipar
1.25 dl riivitud parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Poolita kõrvits, koori ja lõika sisu kuubikuteks. Hauta suures kastrulis võis kõrvitsakuubikuid, viilutatud porgandit ja hakitud sibulat. Lisa viilutatud suvikõrvits ja paprikakuubikud. Kalla juurde puljong, tomatid ja makaronid. Maitsesta ning kuumuta keemiseni. Keeda umbes 10 minutit. Tõsta tulelt ja lisa riivitud parmesani juust. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee