Kapsa-viinerisupp
Lõunasöögi retseptid
21. märts 2011, 12:26

Kapsa-viinerisupp

Lihtsas kapsasupis on palju viinereid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.25 l vesi
2 tk köögiviljapuljongikuubik
5 tera Must pipar
1 tk Porgand
3 tk kartul
1 tk Harilik sibul
3 küünt Küüslauk
0.5 pead Valge peakapsas (noor ja kevadine)
400 g viiner
peale hakitud petersell

Valmistamine
Kuumuta vesi keemiseni ja lisa puljongkuubikud ning terapipar. Tükelda porgand, kartulid, sibul ja küüslauguküüned. Lisa supile. Prae pannil tükeldatud viinerid ja lisa supile. Kui kartulid on pea pehmed, lisa ribadeks lõigatud kapsas. Keeda veel 5-7 minutit ja puista üle hakitud peterselliga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.