Lõunasöögi retseptid

Kapsa-viinerisupp 

Toidutare, 21. märts 2011, 12:26
Kapsa-viinerisupp 
Lihtsas kapsasupis on palju viinereid.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.25 l vesi
2 tk köögiviljapuljongikuubik
5 tera Must pipar
1 tk Porgand
3 tk kartul
1 tk Harilik sibul
3 küünt Küüslauk
0.5 pead Valge peakapsas (noor ja kevadine)
400 g viiner
peale hakitud petersell

Valmistamine
Kuumuta vesi keemiseni ja lisa puljongkuubikud ning terapipar. Tükelda porgand, kartulid, sibul ja küüslauguküüned. Lisa supile. Prae pannil tükeldatud viinerid ja lisa supile. Kui kartulid on pea pehmed, lisa ribadeks lõigatud kapsas. Keeda veel 5-7 minutit ja puista üle hakitud peterselliga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee