Ungari köök

Ungari vorstisupp 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 14:12
Ungari vorstisupp
Meeldivalt vürtsikas ja suitsumaitseline supp, mille muudavad tõeliselt toitvaks õllevorstikesed.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Harilik sibul
3 küünt Küüslauk
1.5 tl Paprika (jahvatatud)
2 sl õli
5 tk kartul
1.5 l vesi
3 tk loomalihapuljongikuubik
3 sl tomatipasta
5 tera Must pipar
3 sl Pune
või
2 tl Pune (kuivatatud)
2 tk Paprika
500 g õllevorstike
peale hapukoor
hakitud petersell

Valmistamine
Kuumuta potis õli ja prae hakitud sibulat ning küüslauku mõni minut. Lisa paprikapulber ja prae veel veidi. Kalla juurde vesi, kartulikuubikud, puljongikuubikud, ribadeks lõigatud paprika, tomatipasta ja maitseained. Keeda, kuni kartulid on pehmed. Lisa tükeldatud ja pannil pruunistatud vorstikesed. Puista peale hakitud peterselli ja serveeri hapukoorega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee