Lõunasöögi retseptid

Tõhus lihasupp 

Angeelika Kang, 21. märts 2011, 12:28
Tõhus lihasupp Jaan Heinmaa
Vürtsikale lihasupile lisab itaaliapärast maitset tüümian.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g loomaliha
0.5 dl jahu
2 sl õli
1 purk purustatud tomatid
4 dl loomalihapuljong
4 tk Porgand
2 tk kartul
1 tl Tüümian
2 sl sinep
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja sega korralikult jahuga läbi. Kuumuta pannil õli ning pruunista lihakuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti ning lisa purustatud tomatid, puljong, tükeldatud porgandid, kartulid ja tüümian. Kuumuta keemiseni, vähenda kuumust ning hauta kaane all 1 tund, kuni liha on pehme. Serveeri kohe näiteks pika saiaga.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
NIPP: Kui soovid, sega supile hulka 2 spl sinepit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee