Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
700 g loomaliha
0.5 dl jahu
2 sl õli
1 purk purustatud tomatid
4 dl loomalihapuljong
4 tk Porgand
2 tk kartul
1 tl Tüümian
2 sl sinep
sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja sega korralikult jahuga läbi. Kuumuta pannil õli ning pruunista lihakuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti ning lisa purustatud tomatid, puljong, tükeldatud porgandid, kartulid ja tüümian. Kuumuta keemiseni, vähenda kuumust ning hauta kaane all 1 tund, kuni liha on pehme. Serveeri kohe näiteks pika saiaga.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
NIPP: Kui soovid, sega supile hulka 2 spl sinepit.
Kommentaarid (0)