Tõhus lihasuppFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
21. märts 2011, 12:28

Tõhus lihasupp

Vürtsikale lihasupile lisab itaaliapärast maitset tüümian.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g loomaliha
0.5 dl jahu
2 sl õli
1 purk purustatud tomatid
4 dl loomalihapuljong
4 tk Porgand
2 tk kartul
1 tl Tüümian
2 sl sinep
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja sega korralikult jahuga läbi. Kuumuta pannil õli ning pruunista lihakuubikud. Maitsesta soola ja pipraga. Kalla potti ning lisa purustatud tomatid, puljong, tükeldatud porgandid, kartulid ja tüümian. Kuumuta keemiseni, vähenda kuumust ning hauta kaane all 1 tund, kuni liha on pehme. Serveeri kohe näiteks pika saiaga.
Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
NIPP: Kui soovid, sega supile hulka 2 spl sinepit.