Küpsetised

Suitsukalakeerud 

Toidutare, 12. detsember 2008, 09:25
SuitsukalakeerudFoto: Jaan Heinmaa
Suitsukalakeerud maitsevad nii suurtele kui ka väikestele.

Koostisosad
250 g või
2 dl riivjuust
5.5 dl jahu
2 tl Küpsetuspulber
1 dl vesi
400 g *puhastatud suitsukala
350 g kodujuust
1 tk Porrulauk
1 tk punane paprika
2 dl riivjuust

Valmistamine
Sega jahu ja küpsetuspulber. Näpi või ja jahu purutaoliseks massiks. Lisa juust ja külm vesi ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja hoia 1 tund külmas. Täidise jaoks puhasta kala, haki porru ja paprika. Rulli tainas piklikuks tükiks. Kata kala, kodujuustu, porru, paprika ja riivjuustuga. Keera tainas pikemast servast alates tihedalt rulli. Lõika 2 cm paksused tükid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile või paberist muffinivormidesse. Küpseta ahjus 200°C juures 15 minutit. Antud kogustest saab 20 suitsukalakeerdu.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee