Hommikusöögi retseptid

Pitsakeerud 

Toidutare, 21. märts 2011, 12:40
Pitsakeerud Jaan Heinmaa
Pitsakeerud maitsevad eriti hästi soojalt, kuid sobivad ka külmana.

Koostisosad
250 g või/margariin
0.5 tl sool
250 g kodujuust
4 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
TÄIDIS
2 sl Pitsamaitseaine
300 g sink
150 g sinihallitusjuust
1 dl tomatipüree

Valmistamine
1. Sega pehme või, sool ja kodujuust. Lisa jahu-küpsetuspulbri segu ning sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse.
2. Rulli tainas piklikuks tükiks. Määri peale tomatipüree ja puista üle pitsamaitseainega. Kata hakitud singi ning peenestatud sinihallitusjuustuga. Keera tainas pikemast servast rulli ja lõika 2 cm paksusteks viiludeks. Tõsta viilud paberist muffinivormidesse ja aseta ahjuplaadile.
3. Küpseta praeahjus 200°C juures 20-30 minutit. Antud kogustest saab 30 pitsakeerdu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee