Kalatoitude retseptid

Forellipärg 

Toidutare, 6. märts 2009, 07:52
Forellipärg 
Forellipärja võid teha valmis peoeelsel hommikul või juba varem külmutada ning küpsetada endale sobival ajal.

Koostisosad
500 g Lehttainas
300 g maitsestamata toorjuust
1 tk sidruni riivitud koor
0.5 tk sidrunimahl
2 küünt Küüslauk
600 g forellifilee
1 tl sool
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Sega omavahel toorjuust, sidrunikoor ja -mahl ning purustatud küüslauguküüned. Rulli tainas piklikuks tükiks. Lõika forellifilee pikuti ribadeks ja aseta tainale. Maitsesta soola-pipraga. Kata forelliribad toorjuustukreemiga ning keera ümmarguseks pärjaks. Kata liitekoht tainaribadega. Tee ülejäänud tainast kaunistused ja pane pärjale. Määri munaga. Küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri jahtunult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee