Linnuliha retseptid

Suitsukanapirukas 

Toidutare, 21. märts 2011, 12:50
Foto: Jaan Heinmaa
Paprikamaitseline kanapirukas on hea kohvikõrvane.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g lehttainas
2 tk *suur suitsukanakoib
1 tk punane paprika
200 g Créme Bonjour (küüslaugu)toorjuust
1 dl riivjuust
1 sl värske hakitud tüümian
määrimiseks muna

Valmistamine
Sulata tainas ja rulli piklikuks tükiks. Haki kanaliha ja paprika. Sega juurde toor- ja riivjuust ning hakitud tüümian. Määri segu tainale ja keera tihedalt rulli. Pintselda munaga ning küpseta praeahjus 200°C juures 35-40 minutit. Lase pirukal veidi jahtuda ja lõika siis parajateks tükkideks. NIPP: Kui pirukas kipub pealt liiga pruunistuma, kata see foolimiga.