Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
PÕHI
125 g Või
2 dl Jahu
1 tl Küpsetuspulber
0.25 tl Sool
2 tk Kartul (keedetud)
2 -3 sl Hakitud till
TÄIDIS
500 g Lõhefilee
1 tl Sool
0.5 tl Sidrunipipar
1 tk Porrulauk
1 tk Spargelkapsas ehk brokoli
2 tk Muna
2 dl Hapukoor
1 tl Kartulijahu
0.5 tl Sidrunipipar
0.25 tl Sool
1 küüs Küüslauk
2 dl Riivjuust
Valmistamine
Lõika lõhefilee kuubikuteks. Maitsesta soola ja pipraga ning sega läbi. Põhja valmistamiseks sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa pehme või, riivitud kartulid ja till. Sega ühtlaseks tainaks. Suru tainas võitatud 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele. Lõika porru viiludeks ja brokoli õisikuteks. Keeda 1 minut soolaga maitsestatud vees. Nõruta ja tõsta koos lõhekuubikutega tainale. Klopi munad ja hapukoor, lisa kartulijahu, sidrunipipar, sool ja purustatud küüslauguküüs. Vala segu vormi ja puista üle riivjuustuga. Küpseta praeahjus 200°C juures 35 minutit.
Kommentaarid (0)