Kiudainerikkad toidud

Köögiviljapirukad mozzarella´ga 

Toidutare, 15. detsember 2008, 13:58
Köögiviljapirukad Jaan Heinmaa
Rohke köögivilja ja juustuga pirukad maitsevad eriti hästi ahjusoojana.

Koostisosad
500 g lehttainas
2 sl *oliivõli
1 tk Porrulauk
3 tk Paprika
5 küünt Küüslauk
2 tk Tomat
2 sl Ketšup
0.25 tl sool
0.25 tl Must pipar
Basiilik (värske)
1 väike purk mustad oliivid
200 g Mozzarella
määrimiseks muna

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ning lisa viilutatud porru. Lisa ribadeks lõigatud paprika ja 3 purustatud küüslauguküünt. Kuumuta veidi ning tõsta siis tulelt. Koori ja haki tomatid. Lisa ketšup ja 2 küüslauguküünt. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa hakitud basiilik. Rulli tainas laiali, lõika 12 ruuduks ja määri peale tomati-küüslaugusegu. Pane igale ruudule viil juustu. Kata paprika-porru seguga. Kõige peale pane oliivid. Keera taina otsad mõlemalt poolt kokku ja määri munaga. Küpseta ahjus 220°C juures 15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee