Inglise ja Iiri köök

Iiri lambaliha-kartulivorm 

Toidutare, 14. aprill 2008, 15:31
 
Toekas vormiroog lambalihast

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg kondita lambakael lõikudena
500 g kartulid
4 tk keskmine sibul
1 sl petersell või värske koriander
2 tk tüümianioks
1 tl sool
1 tl Must pipar
0.5 dl puljong

Valmistamine
Pane lihalõigud kooritud ning viilutatud kartulite ja sibulatega kihiti vormi nii, et kõige peale jäävad kartulid. Maitsesta iga kiht tugevalt soola-pipraga. Vala peale puljong, kata vorm fooliumiga ning hauta ahjus 150°C juures 2 tundi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee