Lambaliha retseptid

Ahjuroog lambalihast 

Toidutare, 21. märts 2011, 12:53
Ahjuroog lambalihastFoto: Jaan Heinmaa
Ahjuroog lambalihast kartuli, tomati ja suvikõrvitsaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
500 g kondiga lambakael
MAITSESEGU
3 sl Sojakaste
1 sl Õli
2 tl Rosmariin (kuivatatud)
KÖÖGIVILJAD
6 tk Kartul
1 tk Suvikõrvits
4 tk Tomat
2 sl Või (vormi määrimiseks)

Valmistamine
Koori kartulid ja lõika võimalikult õhukesteks viiludeks. Viiluta ka tomat ja suvikõrvits. Aseta köögiviljad kihiti ahjuvormi ning maitsesta soolaga. Sega omavahel sojakaste, õli ja rosmariin ning hõõru pool sellest lihale. Aseta liha köögiviljadele ja küpseta ahjus 225°C juures 20 minutit. Keera liha ning maitsesta ülejäänud poole maitseseguga, küpseta veel 20 minutit või kuni liha on pehme.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee