Lambaliha retseptid

Lambaraguu 

Toidutare, 27. november 2008, 13:36
Lambaraguu Jaan Heinmaa
Lambaraguu köögiviljaga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
800 g kondita lambaliha
2 tk Sibul
2 tk Porgand
0.5 tk Juurseller
õli
0.5 tl sool
1 tl Must pipar
0.5 tl Majoraan
1 sl jahu
1 dl hapukoor
2 dl keev vesi

Valmistamine
Lõika liha suuremateks kuubikuteks ja pruunista pannil õlis. Lisa puhastatud ning tükeldatud köögiviljad ja hauta, kuni need on poolpehmed. Sega juurde jahu ja maitseained. Kalla peale kuum vesi ning hauta seni, kuni liha ja köögiviljad on täiesti pehmed. Sega juurde hapukoor ja hauta veel 5 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee