Veiseliha retseptid

Täidetud vasikaliharullid 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 23:04
Seene- ja juustutäidisega vasika-hakkliharullid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g vasika hakkliha
200 g sea hakkliha
5 sl Riivsai
2 dl 10% rõõsk koor
2 tk muna
sool
Must pipar
150 g *seened
1 sl või
sool
Must pipar
150 g *riivitud juust
2 küünt Küüslauk
50 g majonees

Valmistamine
Sega kausis koor ja riivsai, lase 10 minutit paisuda. Lisa hakkliha ja sega läbi. Lisa ka muna ja maitseained, töötle ühtlaseks. NB! Segu peab jääma nii sitke, et seda on võimalik vormida. Laota hakklihamass ühtlase kihina töölauale ning lõika sellest soovitud suurusega ruudud (nt 10x10 cm). Sega omavahel täidiseained, pane igale ruudule lusikaga täidist ja keera rulli. Pruunista rulle pannil mõlemalt poolt. Lao ahjuvormi, kalla peale puljong (nii palju, et pool rullidest oleks kaetud) ning hauta 175°C juures kaane all 10 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee