Veiseliha retseptid

Pajapraad vasikalihast 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 22:53
Lehttainakaanega pajapraad vasikalihast.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g kondita vasikaliha (vasika tagaosast või abatükist)
500 g lehttainas
2.5 sl nisujahu
1 tl sool
0.25 tl Valge pipar
2.5 sl või
1 tk Sibul
1.5 tk Porgand
1.5 tk Varsseller
2 dl lihapuljong
200 g viilutatud šampinjonid
1 küüs Küüslauk
400 g kooritud tomatid
1 oks Tüümian
1 leht Loorber
0.5 tl rosmariin või basiilik

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks, paneeri soola ja valge pipraga maitsestatud jahus. Pruunista kastrulis või sees. Viiluta sibul, porgand ja seller. Aseta köögiviljad liha peale, vala üle puljongi ja tomatikonserviga. Lisa ka purustatud küüslauk ja maitseained, hauta madalal kuumusel kaane all 1-1,5 tundi. Vala valmis roog ahjuvormi ning kata lehttainaga. Küpseta ahjus 200°C juures seni, kuni tainas on pealt kudlpruun. Serveeri keedetud kartulite, riisi ja marineeritud köögiviljadega. Argipäeviti võid valmistada rooga ka ilma lehttainakaaneta. Retsept on arvestatud neljale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee