Pajapraad vasikalihast
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
500 g kondita vasikaliha (vasika tagaosast või abatükist)
500 g lehttainas
2.5 sl nisujahu
1 tl sool
0.25 tl Valge pipar
2.5 sl või
1 tk Sibul
1.5 tk Porgand
1.5 tk Varsseller
2 dl lihapuljong
200 g viilutatud šampinjonid
1 küüs Küüslauk
400 g kooritud tomatid
1 oks Tüümian
1 leht Loorber
0.5 tl rosmariin või basiilik
Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks, paneeri soola ja valge pipraga maitsestatud jahus. Pruunista kastrulis või sees. Viiluta sibul, porgand ja seller. Aseta köögiviljad liha peale, vala üle puljongi ja tomatikonserviga. Lisa ka purustatud küüslauk ja maitseained, hauta madalal kuumusel kaane all 1-1,5 tundi. Vala valmis roog ahjuvormi ning kata lehttainaga. Küpseta ahjus 200°C juures seni, kuni tainas on pealt kudlpruun. Serveeri keedetud kartulite, riisi ja marineeritud köögiviljadega. Argipäeviti võid valmistada rooga ka ilma lehttainakaaneta. Retsept on arvestatud neljale sööjale.
Kommentaarid (0)