Veiseliha retseptid

Vasikaliharullid 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 19:20
Tomati-singi-basiiliku täidisega vasikaliharullid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
10 tk õhuke viil vasika tagaosa sisetükist, ilma kondita (võib olla ka teistest vasika tagaosa lihastest v
3 sl või
1 tl sool
0.25 tl Valge pipar
5 dl lihapuljong
2 sl *või
100 g tükeldatud suitsusink
2 tk tükeldatud tomat
värske või kuivatatud basiilik

Valmistamine
Sega omavahel täidiseained. Vasarda lihalõigud ja pane igaühele 1 sl täidist, keera rulli ning kinnita tikuga. Pruunista liharullid pannil, maitsesta soola ja pipraga. Vala peale puljong ning hauta madalal kuumusel 30 minutit. Serveeri keedetud kartulite, köögivilja või riisiga. Retsept on mõeldud viiele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee