Veiseliha retseptid

Gratineeritud vasikakarbonaad 

Toidutare, 19. veebruar 2005, 19:12
Gratineeritud vasikakarbonaad.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g vasikakarbonaadi kondita tükk
0.5 sl või
sool
Valge pipar
puljong
0.25 sl *või
0.25 tk muna
1.5 sl riivitud juust
0.25 sl sinep
0.0625 tl kartulijahu

Valmistamine
Kuivata karbonaaditükid köögipaberiga ja tee äärtesse mõned sisselõiked, et liha ei tõmbuks küpsedes krussi. Pruunista liha pannil võis 2-3 minutit mõlemalt poolt, maitsesta soola-pipraga. Tõsta ahjupannile ja lisa veidi puljongit. Sega kokku katteained, määri lihale ning küpseta ahjus kõrgel kuumusel, kuni koorik on saanud ilusa värvi. Serveeri ahjukartulite, riisi ja marineeritud köögiviljadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee