Veiseliha retseptid

Vanaema pajaroog 

Toidutare, 7. detsember 2008, 07:47
Vanaema pajaroogFoto: Jaan Heinmaa
Hautatud veiseliha porgandi, porru, varsselleri ja kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg veise abatükk kondiga (väiksemate tükkidena)
2 tk tükeldatud porgand
1.5 tk viilutatud porru
150 g tükeldatud varsseller
6 tk keskmine neljaks lõigatud kartul
3 sl või
1.5 l vesi
1 tl sool
2 lehte Loorber
10 tera Must pipar
5 tera Vürts
0.5 tl Tüümian
2 sl hakitud petersell

Valmistamine
Pruunista pannil liha ja kolmandik köögiviljadest. Pane pruunistatud liha ja köögiviljad, maitseained ning vesi potti. Hauta madalal kuumusel 2 tundi või nii kaua, kuni liha on pehme. Lisa ülejäämud köögiviljad ja kartulid. Hauta veel 10-15 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Serveerimisel lisa hakitud peterselli ja soovi korral ka hapukoort.Kogusest jätkub 4-6 sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee