Veiseliha retseptid

Rostbiif 

Toidutare, 28. detsember 2009, 11:16
Rostbiif Jaan Heinmaa
Rostbiif. Antud retsept on kuuele sööjale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg kondita veiseliha (parim on veise tagaosa ristluutükk)
sinep
sool
must pipar

Valmistamine
Hõõru liha sinepi ja pipraga sisse, pruunista pannil kõrgel kuumusel. Tõsta ahjuplaadile ning raputa üle soolaga. Küpseta 180°C juures 30 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 60°C. Küpsusastet saad kontrollida, torgates prae keskele varda. Kui eraldub punakat mahla, on liha seest veel toores. Roosa mahl näitab keskmist valmidust ning selge mahla puhul on liha küps. Serveeri sinepikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee