Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 tk väiksem veise sisefilee
sool
Must pipar
170 g peekon
1 tk hakitud punane sibul
2 küünt peenestatud küüslauk
200 g hakitud metsaseened
0.5 dl tükeldatud värske basiilik
2 dl murendatud sinihallitusjuust
Valmistamine
Lõika filee keskelt lahti ja vasarda kergelt, maitsesta soola ja pipraga. Täidise jaoks pruunista viilutatud peekon, lisa sibul, hakitud küüslauk ja seened ning kuumuta 5-10 minutit. Maitsesta soola-pipraga, lase jahtuda. Seejärel lisa täidisele basiilik ja juust, sega ühtlaseks. Tõsta täidis sisefilee keskele, keera liha rulli ning kinnita tikkudega või seo nööriga kinni. Pruunista rull pannil, maitsesta soola-pipraga. Pane termomeeter liha kõige paksemasse kohta ning tõsta praad ahju. Küpseta 200°C juures 15-20 minutit, kuni sisetemperatuur on 57°C. Enne serveerimist lase lihal 15 minutit "tõmmata". Serveeri lihalõike madeirakastme, ahjukartulite ja köögiviljadega.
Kommentaarid (0)