Lõunasöögi retseptid

Grillitud seakarree 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 12:27
Grillitud seakarree 
Grillitud marineeritud seakarree.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 lõik seakarree
0.5 sl *õli
0.5 sl veiniäädikas
0.125 tl sool
0.125 tl Must pipar
0.5 küünt purustatud küüslauk

Valmistamine
Sega kokku marinaad ja vala lihalõikudele, pane 2-3 tunniks (kuni ööpäevaks) külma. Küpseta madalal kuumusel pannil, ahjurestil või grillil mõlemalt poolt 3 minutit. Serveeri värske köögiviljasalati või grillitud köögiviljadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee