Küpsetised

Itaalia stiilis besee 

Toidutare, 15. veebruar 2005, 16:00
Itaalia besee valmib siirupist.

Koostisosad
5 tk Munavalge
300 g Suhkur
25 g Glükoos (vedel)

Valmistamine
Mõõda suhkur ja glükoos kuumutusnõusse ja kuumuta keemiseni. Sega suhkurt siirupisse lahustades ja kuumuta, kuni suhkur on sulanud. Kui segu on saavutanud 115 kraadi C, lisa saadud suhkrusiirup tugevaks vahuks vahustatatud munavalgetele. Mikserda munamassi samal ajal edasi, kuni vaht on sisuliselt jahtunud (see võtab umbes veerand tundi). Nüüd tegutse beseega nagu tavaliselt. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee