Maitsev vormiroog mille lisandiks sobib värske salat.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
125 g Peekon
2.5 tk Kartul
0.75 tk Porgand
0.5 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.25 tl Sool
0.125 tl Must pipar
6.25 g Või
0.25 dl Vesi
Valmistamine
Määri ahjuvorm võiga. Viiluta puhastatud köögiviljad ning pane kihiti vormi Maitsesta soola, pipra ja küüslauguga; kata peekoniviiludega ning kata kaane või foolimuga. Küpseta 200°C juures ahju madalamas osas 45 minutit või kuni köögiviljad ja peekon on pehmed. Kui soovid pruunistatud peekonit, siis küpseta veerand tundi ilma kaaneta või fooliumita. Roa kuivamisel lisa sooja vett.
Kommentaarid (0)