Lõunasöögi retseptid

Köögiviljavorm peekoniga 

Toidutare, 2. august 2005, 20:10
Köögiviljavorm peekoniga 
Maitsev vormiroog mille lisandiks sobib värske salat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
125 g Peekon
2.5 tk Kartul
0.75 tk Porgand
0.5 tk Sibul
0.5 küünt Küüslauk
0.25 tl Sool
0.125 tl Must pipar
6.25 g Või
0.25 dl Vesi

Valmistamine
Määri ahjuvorm võiga. Viiluta puhastatud köögiviljad ning pane kihiti vormi Maitsesta soola, pipra ja küüslauguga; kata peekoniviiludega ning kata kaane või foolimuga. Küpseta 200°C juures ahju madalamas osas 45 minutit või kuni köögiviljad ja peekon on pehmed. Kui soovid pruunistatud peekonit, siis küpseta veerand tundi ilma kaaneta või fooliumita. Roa kuivamisel lisa sooja vett.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee