Toidukordade retseptid

Pikantsed juustu-pähklisuupisted 

Toidutare, 12. veebruar 2005, 13:56
Suupiste, mis sobib hästi klaasikese punase veini juurde. Pecorino on tugevamaitseline ja kõva Itaalia lambajuust, campanellot aga valmistatakse ka Eestis ning sellel on väga hea hinna ja kvaliteedi suhe. Kõrvale võid näksida veel viinamarju.

Lõika juust 1,5 x 1,5 cm suurusteks kuubikuteks või väikesteks kolmnurkseteks tükkideks. Haki pähklid ja sega õliga. Vala segu juustule ja sega õrnalt läbi (juust on kergelt murenev). Torka kokteilitikk läbi esmalt pähklist ja siis alles juustust. Suupisted säilivad külmkapis õhukindlalt suletud nõus vähemalt paar ööpäeva.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee