Lõunasöögi retseptid

Veinis hautatud karbonaad 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 12:46
Veinis hautatud karbonaad
Veinis hautatud suitsutatud karbonaad.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g suitsutatud seakarbonaad (sea välisfilee koos ribikondiga)
0.75 dl valge vein
0.5 tk petersellioks
0.25 tk viilutatud väiksem porgand
1 tera Valge pipar
0.25 tk viilutatud sibul

Valmistamine
Lõika suitsutatud liha 2 cm paksusteks viiludeks ja pane ahjuvormi. Vala peale nii palju veini, et liha oleks kaetud. Lisa ka petersell, porgand, sibul ja pipar. Hauta praeahjus 200°C juures 15 minutit. Serveeri keedetud riisi, kartulite või värske köögiviljasalatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee