Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 tk sea tagakoot
1 sl sool
1 tl Must pipar
4 tera Vürts
1 tk Sibul
2 lehte Loorber
5 dl tume õlu
5 dl vesi
2 dl *seakoodi keeduleem
1 sl kastmepaksendaja
1 dl hapukoor
vajadusel sool-pipar
Valmistamine
Vala potti õlu, tükeldatud sibul ja maitseained. Lisa soolaga kokkuhõõrutud koot ning vaata, et see oleks vedelikuga kaetud. Keeda koot pehmeks (selleks kulub umbes 1,5 tundi) ja keetmise algfaasis eemalda leemelt hoolega ära vaht. Valmista soovi korral keeduvedelikust kaste. Selleks kuumuta 2 dl leent keemiseni ja kurna. Sega hulka hapukoor ja kastmepaksendaja. Maitsesta soola ning pipraga. Serveeri kooti kartulipudru, kastme ja hapukapsaga.
Kommentaarid (0)