Lõunasöögi retseptid

Üleküpsetatud seajalad 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 13:00
Üleküpsetatud seajalad 
Üleküpsetatud seajalad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 tk seajalg (paremad on esijalad)
2 l köögiviljapuljong
või
Riivsai

Valmistamine
Pese seajalad puhtaks ja pane potti. Vala peale nii palju puljongit, et need oleks kaetud. Keeda pehmeks (selleks kulub umbes 1 tund). Paneeri seajalgu sulatatud võis ja riivsaias. Pane ahjuvormi ning küpseta 200°C juures praeahjus 30 minutit, kuni need on kaunilt kuldkollased.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee