Grillitud searibi IIFoto: Jaan Heinmaa
Lõunasöögi retseptid
27. november 2008, 13:56

Grillitud searibi II

Praeahjus või grillil küpsetatud searibi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g sea ribi
4 sl mesi
4 sl tomatipasta
1 sl sojakaste
4 küünt Küüslauk
0.5 tl sool
0.5 tl Must pipar
2 sl õli

Valmistamine
Sulata mesi, lisa tomatipasta, sojakaste, purustatud küüslauk, sool ja pipar. Kuivata liha köögipaberiga ja määri saadud marinaadiga. Õlita foolium ning keera liha selle sisse, pane tunniks külmikusse. Pista fooliumisse pakitud ribi ahju 200°C juurde või grillile, küpseta 20 minutit. Ava pakk ning pruunista ribi 10 minutit ahjus 175°C juures. Serveeri värske salati, grillitud tomatite ja sooja saiaga.