Lõunasöögi retseptid

Apelsiniliha 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 13:10
Apelsiniliha 
Apelsiniliha. Vormis küpsetatud sealiharoog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
2 tk sea sisefilee
1 tk Sibul
1 tl Majoraan
2 tl Liha üldmaitseaine
1 tl sool
1 tl suhkur
2 dl apelsinimahl
2 sl sidrunimahl

Valmistamine
Lõika sisefilee viiludeks ja pruunista mõlemalt poolt, aseta ahjuvormi. Vala lihale mahlasegu, puista peale maitseainesegu ja viiludeks lõigatud sibul. Hauta rooga ahjus 200°C juures 30 minutit või kuni liha on pehme.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee