Lõunasöögi retseptid

Põrsapats sisefileest 

Harri Ilves, 16. jaanuar 2008, 13:21
Põrsapats sisefileest 
Põrsapats sisefileest. Kiirelt valmiv huvitav sealiharoog.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.25 tk sea sisefilee
sealiha maitseaine või liha üdlmaitseaine

Valmistamine
Lõika sea sisefilee pikuti kolmeks, hõõru maitseaine kätega liha sisse. Punu lihatükkidest pats ja kinnita otsad tikuga. Pruunista pannil ning tõsta 10 minutiks ahju 140°C juurde järelküpsema. Sobib ka grillimiseks ja barceque-ahjus küpsetamiseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee